Vriendschapsdiner voor buurtbewoners bij Vuslat Genk

Het Gemeenschapscentrum Vuslat, lidvereniging van Fedactio, aan de Broeder Arnoldstraat 1 in Genk heeft op woensdag 16 januari een vriendschapsdiner georganiseerd.

Dit is al de 3e diner in het reeks van de vriendschapsdiners. Via deze weg probeert Vuslat mensen van verschillende culturen en gemeenschappen bijeen te brengen. De gastheer, Vuslat-secretaris Isa Kiliç, gaf een korte welkomstwoord. Daarna gaf coördinator Fatih Kiliç een korte presentatie over de activiteiten van Vuslat.

Vuslat organiseert socio-culturele, educatieve activiteiten en realiseert liefdadigheidsprojecten. Zij steunen hulpacties in het binnen- en het buitenland. Op deze manier probeert Vuslat een bijdrage te leveren aan de samenleving en probeert het de mensen aan te sporen om klaar te staan om ieder mens in nood te helpen.

Aan iedere tafel was er een vrijwilliger van Vuslat aanwezig, op deze manier konden de buurtbewoners ook vragen stellen over de werking en de activiteiten van Vuslat. Er werd ook een rondleiding gegeven doorheen het gebouw. Dit was een ideaal moment voor Vuslat om haar buren te kennen en voor de buren om te zien wat er binnen de muren zat van hun nieuwe buur.

Na het diner bedankte de secretaris de bewoners voor hun komst. De genodigden bedankten Vuslat voor het diner. Er werd afgesloten met dessert en koffie.
Mogelijk gemaakt door Blogger.
/

Neem contact op met ons hoofdkantoor.

Paleizenstraat 27, 1030 Schaarbeek, België
Ma - Vrij (9:00 - 17:00)

Blijf op de hoogte!

© Fedactio. All Rights Reserved Privacybeleid