Kookavond met BV's: Patrick Janssens en Güler Turan (sp.a)

Belofte maakt schuld, maar niet voor Patrick Janssens: op deze aangename septemberavond kunnen we eindelijk genieten van zijn kookkunsten waar we al sinds maart naar uitkijken.
Koken is een heel politieke bezigheid bij uitstek. De chef beheerst namelijk de kunst om uiteenlopende smaken te combineren tot een harmonieus geheel en de Burgemeester distilleert uit tegenstrijdige opinies een aangenaam leefklimaat voor alle inwoners van Antwerpen.

Patrick Janssens werd verliefd op de Italiaanse keuken toen hij als jong sociaal geëngageerd student deelnam aan bouwkampen in Italië. In de grote gezellige eetzaal van het parochiehuis leerde hij Parmigiana di Melanzane, gegratineerde aubergines kennen, een gerecht dat heel sterk doet denken aan Imam Bayıldı (de Imam viel flauw). Patrick Janssens was er onmiddellijk zot van. Het is eigenlijk een koud voorgerecht (primo piatto) maar het kan ook warm met enkel brood als hoofdgerecht (secondo piatto) gegeten worden.

Je kan aan Patrick Janssens zien dat hij graag kookt en dat enthousiasme kon hij vanavond zeker uitstralen.
Mogelijk gemaakt door Blogger.
/

Neem contact op met ons hoofdkantoor.

Paleizenstraat 27, 1030 Schaarbeek, België
Ma - Vrij (9:00 - 17:00)

Blijf op de hoogte!

© Fedactio. All Rights Reserved Privacybeleid